Coco kan het!

Prentenboekjesfestival

'Ik zoek en leer, ontdek steeds meer, eerst ben ik bang, dat duurt niet lang, ik fluit en sla mijn vleugels uit, de natuur is één groot avontuur!' Ga op speelse wijze mee in de natuur, waar kriebelbeestjes wonen, vogeltjes leren vliegen en hele interessante dingen te ontdekken zijn. Een voorstelling vol interactie, humor, geluiden, liedjes én avontuur. Gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2021 door Loes Riphagen.
 

Coco kan het! is gebaseerd het gelijknamige Prentenboek van het jaar, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen. De voorstelling werd speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2021.

Marianne van Houten neemt de kinderen op speelse wijze mee in de natuur, waar kriebelbeestjes wonen, vogeltjes leren vliegen en hele interessante dingen te ontdekken zijn. Een voorstelling vol interactie, humor, geluiden, liedjes én avontuur. Marianne speelde 2,5 jaar de solovoorstelling Nijntje op de fiets en maakte al eerder een voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen. Ze schrijft teksten en muziek en geeft muziekles aan de allerkleinsten.

Het Prentenboekjesfestival brengt de wereld van kinderboeken samen in een vrolijk familie-evenement. Er is van alles te beleven! Met twee voorstellingen en vrij-spelmomenten in de foyer krijgen peuters, kleuters en ouders een onvergetelijke theaterervaring. Dit keer gaan we op zoek naar dieren. Ga mee op avontuur en ontdek kleine kruipers, zingende vogels en spinnende katten. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn overal!

Credits
Spel & Choreografie - Afra Ernst
Vormgeving - Robin van Es en Anne Uijttewaal
Eindregie - Anastasiia Liumchenko
Producent - Vanaf2 producties

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 4 mei 2024
za 4 mei 2024
14:30 uur
za 4 mei 2024
za 4 mei 2024
16:00 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal
  • Vanaf 2 jaar
  • Korting met dbiebpas
Inclusief garderobe

Tickets

za 4 mei 2024 za 4 mei 14:30 uur
Standaard € 9,50
14:30 uur Standaard € 9,50 Uitverkocht
za 4 mei 16:00 uur
Standaard € 9,50
16:00 uur Standaard € 9,50 Uitverkocht
Tickets bestellen

Media

Extra

Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken