DAMN, HONEY

Moedig voorwaarts

Marie Lotte en Nydia hebben maar één piepklein wensje: gelijkwaardigheid voor iedereen. In een wereld waar die roep om gelijkwaardigheid nogal eens wordt gesmoord, overstemd en bespot, is het nog best een uitdaging de moed erin te houden. Met hun kenmerkende mix van humor, zelfspot en de wil om dingen te veranderen gaan deze stemmen achter de gelijknamige podcast moedig voorwaarts in de zoektocht naar antwoorden op zeer herkenbare vragen.

Het liefst zouden ze zeggen: ‘Moedig Voorwaarts is méér dan een theatervoorstelling. Het is een oproep! Een beweging! Een levensmotto!’ Maar ja, dat klinkt veel te hoogdravend, dus dat doen ze niet. Wel beloven ze je met een lach en hernieuwde strijdlust de zaal uit te sturen. Want vooruitgang is niet alleen mogelijk, maar noodzakelijk.

Een voorstelling voor mensen die al jaren op de barricades staan, maar ook voor iedereen die best wel íets zou willen doen, maar niet weet waar te beginnen of dat nog (te) spannend vindt.
Marie Lotte en Nydia zijn er om je aan te moedigen bij elke stap die je zet."
 
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 27 maart 2025
do 27 maart 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

do 27 maart 2025 do 27 mrt 20:30 uur
Standaard € 24,50
20:30 uur Standaard € 24,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken