Toneel

Dangerous Liaisons

met Tjitske Reidinga en Mark Rietman

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 36,-
incl. garderobe en pauzedrankje

korting met dbiebpas

woensdag

17 juni   2020

  20:15 uur
donderdag

18 juni   2020

  20:15 uur
AEGON zaal

Prijs € 36,-
incl. garderobe en pauzedrankje

korting met dbiebpas

De 18e-eeuwse brievenroman werd door de verfilming in 1988 wereldberoemd. In een spannende, geestige, rauwe en eigentijdse bewerking spelen de acteurs dubbelrollen: man wordt vrouw en vrouw wordt man. Een zinderend stuk vol verleiding, manipulatie en strijd tussen de seksen.

Met een cast om van te watertanden, een script om van te duizelen, een regie om nooit te vergeten: Dangerous Liaisons is de toneelsensatie van dit theaterseizoen. Met onder anderen Tjitske Reidinga en Mark Rietman.


Deze toneelbewerking is eigentijds, rauw en geestig. Verwacht dus geen protserige kostuums, maar laat je prikkelen door de keuze om de acteurs dubbelrollen te laten spelen: man wordt vrouw en vrouw wordt man. Dat levert een energieke machtsstrijd tussen de seksen op die de voorstelling een actuele lading geeft, want hoe kan je elkaar nog verleiden in tijden van #metoo? Een zinderende theateravond over macht, op hol geslagen harten en het spel tussen man en vrouw.

‘Een liefdesstrijd om helemaal in op te gaan.’ - Tjitske Reidinga

Website: bostheaterproducties.nl

Producent: Bos Theaterproducties | Regie: Nina Spijkers | met: Tjitske Reidinga, Mark Rietman, Marisa van Eyle, Sander Plukaard, Hanna van Vliet en Judith Noyons | door: Marcel Otten | naar: Christopher Hampton / Choderlos de Laclos / Heiner Müller | decorontwerp: Katrin Bombe | lichtontwerp: Tim van 't Hof | kostuumontwerp: Daphne de Winkel

 

Deel deze voorstelling:   E-mail