De

Festival Het Avontuur | Theater Artemis | HZT | hetpaleis

Wat doe je met bijna niks als je altijd heel erg veel gewend bent? In deze nieuwe familievoorstelling van regisseur Jetse Batelaan zie je dorpelingen, die altijd meer dan genoeg hadden, ineens alles kwijtraken. Alsof iets of iemand ze een les wil leren. Maar wie? En waarom juist zij? Een voorstelling over heel erg weinig dus. Zelfs de woorden voor een titel waren bijna op. Hopelijk is ‘De’ net genoeg.

Deze voorstelling is onderdeel van jeugdtheaterfestival Het Avontuur.

Waarom zitten er ineens wormen in de pruimenoogst? En sinds wanneer hagelt het hagelstenen zo groot als duiveneieren in mei? Het is toch gek dat juist het beste werkpaard plotseling kreupel is? En waarom zakt vervolgens de brug zomaar in elkaar? Ruikt iemand ook die brandlucht? Hallo?!....Hallo?!!

De is een groot opgezet epos waarin de grens tussen alles en niks verrassend klein blijkt te zijn. Na Het eind van het begin van het einde en Een leuk avondje uit is dit de derde voorstelling die hetpaleis, Theater Artemis en Het Zuidelijk Toneel samen maken. Dit keer dus een voorstelling over heel erg weinig. Zo weinig dat zelfs de woorden voor een titel bijna op waren. Gelukkig was er nog eentje over. De. Hopelijk is dat genoeg.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 1 november 2024
vr 1 november 2024
16:00 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Vanaf 8 jaar

Tickets

vr 1 november 2024 vr 1 nov 16:00 uur
Standaard € 7,50
16:00 uur Standaard € 7,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken