Jeugd & Familie

De Familie van Nielie barst van liefde

Theatergroep Kwatta & Het Nationaal Jeugd Orkest

AEGON zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Een vader, moeder, broer, zus, oma, oude hond, nieuw varken: de Familie van Nielie wordt almaar groter. In hun eigen droomhuis is plek voor iedereen en is werkelijk alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? 'De Familie van Nielie barst van liefde!’ is het eerste deel van een spannend familieavontuur dat vier jaar gaat duren. Bomvol liedjes, poppen en livemuziek van het Nationaal Jeugd Orkest. Speciaal voor kinderen van 6 jaar en ouder.


Daar is ie dan: de Familie van Nielie! Een splinternieuwe familie, met een vader, moeder, broer, zus, oma, een oude hond, een nieuw varken… en de familie wordt almaar groter. De Van Nielies bouwen hun eigen droomhuis, waar plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de familie op huwelijksreis. Naar Siberië, want daar zijn beren en ijskoude steppen. Of toch naar Venetië? Alles is mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar. Theatergroep Kwatta speelt het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat vier jaar gaat duren. Bomvol liedjes, livemuziek en poppen.


Tekst en regie: Josee Hussaarts | compositie: Rogier Bosman | spel: Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux en Lena Stallinga | muziek: Het Nationaal Jeugd Orkest | decor en kostuums: Barbara Kroon | poppen: Siem van Leeuwen

Vierdelig spannend familieavontuur!

Website: www.kwatta.info www.njo.nl