Jeugd & Familie

De grote ik heb hier geen zin in show

Festival Het Avontuur | Theater Artemis

vrijdag

27

oktober
2023

15:00 - 16:00 uur
Geen pauze

Middenzaal

Prijs € 5,-

VANAF 4 JAAR

vrijdag

27

oktober
2023

15:00 - 16:00 uur
Geen pauzeMiddenzaal

Prijs € 5,-

VANAF 4 JAAR

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied voelen, beseffen ze opeens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja... Dan moet je iets. Show, entertainment, maar hoe? Begeleid door Het Showorkest van Theater Artemis onder leiding van muzikant Keimpe de Jong.

Deze voorstelling is onderdeel van jeugdtheaterfestival Het Avontuur.

De grote ik heb hier geen zin in show is een vrolijke, absurdistische voorstelling over kijken en bekeken worden. In een tijd waar de extraverten het hoogste woord hebben, wordt hier de verlegen mens op het podium gehesen. Schuchter kruipen ze uit hun schulp en ploeteren samen met het publiek voorwaarts richting een glorieuze finale.

De grote ik heb hier geen zin in show is de derde vierplusvoorstelling in regie van Jetse Batelaan. René van ’t Hof speelt voor de derde keer mee (De man die alles weet en De onzichtbare man) en ook muzikant Keimpe de Jong is er weer bij, dit keer begeleid hij live Het Showorkest van Theater Artemis.


Credits:
Regie Jetse Batelaan 
Spel Sayo Cadmus, René van ‘t Hof, Guido Pollemans 
Kostuums Liesbet Swings 
Muziek Keimpe de Jong 
Licht Bart van den Heuvel 
Regie-assistentie Josephine Borst 
Decor Marjolijn Brouwer/Ruimtetijd

 

Deel deze voorstelling:   E-mail