Jeugd & Familie

De Kabouter

Theater Terra

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
JEUGD € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
JEUGD € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Theater Terra brengt in deze meeslepende familievoorstelling de wereldberoemde kabouter van Rien Poortvliet tot leven. Samen met haar kaboutervriendjes beleeft Lise magische avonturen. Reizen op de rug van een gans en in een luchtballon naar de Noordpool, de enige plek op de wereld waar nog kabouters wonen die gedachten kunnen lezen en met dieren kunnen praten. Dat maak je niet elke dag mee. Beleef het samen met Lise en de kabouters.

Na het succes van ‘Kikker’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ brengt Theater Terra in deze meeslepende familievoorstelling de wereldberoemde kabouter van Rien Poortvliet tot leven.
In een magisch moment betreedt Lise het boek van de kabouters en beleeft ze met haar nieuwe kleine vriendjes een groot avontuur. Ze reizen op de rug van een gans, in de bek van een leeuw en in een luchtballon naar de Noordpool, de enige plek op de wereld waar nog kabouters wonen die gedachten kunnen lezen en met dieren kunnen praten. Ga je mee met Lise? Want jij gelooft toch ook nog in kabouters?


Naar de boeken van: Rien Poortvliet en Wil Huygen | script en liedteksten: Dick Feld | regie en muziek: Fons Merkies | spel: Dick Feld, Wesley de Ridder, Christiaan Koetsier en Linda Korevaar | decor, poppen en kostuums: Joris van Veldhoven

Try-out

Website: www.theaterterra.nl