Jeugd & Familie

De Schippers van de Kameleon

Met De Muziek Mee (première)

dinsdag

18

oktober
2022

19:00 uur

Grote zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

18:00 uur | inleiding gratis, wel reserveren

dinsdag

18

oktober
2022

19:00 uurGrote zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

18:00 uur | inleiding gratis, wel reserveren

Daar is hij dan eindelijk. De snelste boot van heel Nederland. De Kameleon! Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu de theaters in. Een muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur. Onderschat het platteland en het groene water niet want de onbesuisde Tweeling zal altijd overwinnen. Boeren, burgers en buitenlui... maak je borst maar nat. Anders doet de Kameleon dat wel.

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de Tv-serie. Met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, Onder regie van Robin van den Heuvel. Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. Met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen...


Cast: Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen
Script: Dick van den Heuvel
Muziek: Fons Merkies en Jeroen Sleyfer
Regie: Robin van den Heuvel

Website: homemadeproductions.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail