Toneel

De Vloer Op

Peter de Baan en gastacteurs

donderdag

27

oktober
2022

20:30 uur

Middenzaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

27

oktober
2022

20:30 uurMiddenzaal

Prijs € 26,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De Vloer Op komt naar het theater! Jarenlang was dit improvisatieprogramma een hit op televisie. En nu is er de theaterversie, wederom geleid door Peter de Baan. Naast het gebruikelijke format, gaat hij ook in op het veelzijdige vak van acteur. Kortom: je krijgt een fascinerend kijkje in de keuken.

De Vloer OP van omroep HUMAN was jarenlang een hit en een vaste waarde op televisie. Onder leiding van bedenker, presentator én regisseur Peter de Baan werden diverse dilemma’s op geestige, onroerende, herkenbare of confronterende wijze aan de kaak gesteld; met als resultaat vaak uitermate geestige, ontroerende, herkenbare of confronterende scenes.

En nu is er dan de theaterversie, wederom geleid door Peter de Baan. Naast het gebruikelijke format, gaat hij ook in op het vak van acteur: wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Kortom: je krijgt een fascinerend kijkje in de keuken. Maar de voorstelling is en blijft improvisatietheater zoals dat alleen in De Vloer Op dat kan!

In wisselende samenstelling met onder andere: Hanne Arendzen, Fabian Jansen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva van der Gucht, Britte Lagcher, Margôt Ros, Bodil de la Parra en Marie Louise Stheins.

De theaterversie van het populaire programma

 

Deel deze voorstelling:   E-mail