Muziek

De Vreemde Kostgangers

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot

vrijdag

28

februari
2020

20:30 - 22:50 uur
Met pauze

Uitverkocht

AEGON zaal

Prijs € 47,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

28

februari
2020

20:30 - 22:50 uur
Met pauze

UitverkochtAEGON zaal

Prijs € 47,50
incl. garderobe en pauzedrankje

George had aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn maakte een plaat samen met The Dutch Eagles. Maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer. Daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers.

De Vreemde Kostgangers zijn terug met een programma dat bestaat uit nummers van hun twee vorige tours en uit materiaal uit hun eigen muziekcarrières.


LET OP: de aanvangstijd is veranderd van 20.15 uur naar 20.30 uur!

De VKG gaan het weer doen. Met een programma dat zal bestaan uit nummers van hun twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrière en er gaan zelfs geruchten dat er toch weer wat nieuwe liedjes zullen komen. George had weliswaar aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn deed wat losse projecten en maakte een plaat samen met The Dutch Eagles, maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer - daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers. We gaan het zien tussen februari en mei 2020.


Producent: Senf Theaterpartners i.s.m. Mojo Concerts Met: Henny Vrienten, George Kooymans, Boudewijn de Groot en een driekoppige band

De Vreemde Kostgangers doen het weer!

Website: devreemdekostgangers.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail