Cabaret

De Vriendendienst

Andere Mensen

vrijdag

27

januari
2023

20:30 uur

Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

27

januari
2023

20:30 uurAccent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

In hun eerste avondvullende programma tovert De Vriendendienst vreemde types, ongeziene helden en de meest rare snuiters uit hun hoge hoed. De Vriendendienst kan nu al niet wachten op jou en al die andere mensen. Dus kom kijken naar al die anderen!

Cabaret duo De Vriendendienst bestaat uit gitarist Peer Thielen en cabaretier Yuri Disseldorp. Samen maken ze snel, absurd en cabaretesk muziektheater. Om de wereld een beetje vrolijker en origineler te maken.

Dit aanstormende cabaret duo trakteert je met veel plezier op een snelle mix van sketches, verhalen, dansjes, typetjes, fysieke uitspattingen en natuurlijk muziek, heel veel muziek. Terwijl Yuri over het toneel stuitert, vult Peer de zaal met zijn ronkende gitaar. Ze noemen dit spektakel Cabarock – Lief, oprecht, absurd én hilarisch.

In 2020 stonden De Vriendendienst in de finale van het prestigieuze BNNVARA Leids Cabaret Festival waar ze een prachtig jury rapport scoorden en goede reacties bij zowel pers als publiek.

Finalisten van het BNNVARA Leids Cabaret Festival De Vriendendienst speelt hun debuut: Andere Mensen.

Website: devriendendienst.rocks

NRC handelsblad: “een dynamisch en muzikaal programma.”
Theaterkrant.nl: “Adhd’er Disseldorp en Thielen zorgen voor heel wat beweging en decibellen.”
De Telegraaf: “de vriendendienst viel op door de combinatie van gesproken woord van Yuri Disseldorp en gitaarspel van Peer Thielen.”

 

Deel deze voorstelling:   E-mail