De

Festival Het Avontuur | Theater Artemis | HZT | hetpaleis

Wat doe je met bijna niks als je heel veel gewend bent? In deze nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis zie je mensen, die eigenlijk nooit iets hebben moeten missen, langzaam alles kwijtraken. Alsof iets of iemand ze een les wil leren. Een voorstelling over heel erg weinig dus. Zelfs de woorden voor een titel waren bijna op. Hopelijk is ‘De’ net genoeg.

Deze voorstelling is onderdeel van jeugdtheaterfestival Het Avontuur.

Waarom gaat de autostoelverwarming ineens kapot? En sinds wanneer is dat ene fijne merk douchegel niet meer verkrijgbaar? Het is toch gek dat ook het zwembad ineens droog staat? En waarom zakt vervolgens de brug in elkaar? Ruikt iemand ook die brandlucht? Hallo?!....Hallo?!! Is er ergens nog iemand met een telefoon met bereik?!!!

De is een groot opgezet epos waarin de lijn tussen ‘alles’ en ‘niks’ verrassend klein blijkt te zijn. Na het Eind van het begin van het einde (2020) en Een leuk avondje uit (2022) is dit de derde productie die Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis samen maken.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 1 november 2024
vr 1 november 2024
16:00 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Vanaf 8 jaar

Tickets

vr 1 november 2024 vr 1 nov 16:00 uur
Standaard € 7,50
16:00 uur Standaard € 7,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken