Cabaret

januari

Rabobank zaal

Prijs € 24,-

Na drie bejubelde soloprogramma’s waarin hij aandacht besteedde aan het verleden richt Diederik van Vleuten zijn blik in zijn vierde solo op de toekomst. Een ding is zeker: aan het eind van de avond zal de meesterverteller en stand-up historicus achterwaarts begrepen hebben waar zijn huidige verhaal over ging. ‘Moedig Voorwaarts’ dus.

“Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen.” Deze wijsheid van filosoof Kierkegaard heeft Diederik van Vleuten boven zijn bureau hangen. Om hem eraan te herinneren dat deze uitdagende tijden erom vragen zijn theatrale visie vol op de toekomst te richten. Of op zijn minst op het heden. Aan het verleden besteedde hij in drie bejubelde soloprogramma’s nu wel genoeg aandacht. Nederlands-Indië, de Eerste Wereldoorlog en Winston Churchill zijn geschiedenis. Vanaf nu gaat van Vleuten moedig voorwaarts. Of hij als stand-up historicus daarin ook slaagt zal de toekomst uitwijzen. In zijn vierde solo neemt hij minstens anderhalf uur de tijd om het in ieder geval te proberen. Een ding is zeker: aan het eind van de avond zal de meesterverteller achterwaarts begrepen hebben waar zijn huidige aangrijpende verhaal over ging. ‘Moedig Voorwaarts’ dus.

Website: diederikvanvleuten.nl

Dagkaart bus/trein Arriva
Prijs: € 7.50
Speciaal voor De Harmonie biedt Arriva een OV-ticket aan. Op deze manier kun je als bezoeker je ticket voor een voorstelling in De Harmonie en je OV-ticket in één keer bestellen. Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50 reizen met Arriva.
donderdag 13 januari 2022 om 20:30 uur