Cabaret

Middenzaal

Prijs € 24,-

korting met dbiebpas

De voorstelling is verplaatst van 13 januari naar 28 oktober. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen’. Deze wijsheid van filosoof Kierkegaard heeft Diederik boven zijn bureau hangen. Om hem eraan te herinneren dat deze uitdagende tijden erom vragen zijn theatrale visie vol op de toekomst te richten. Of op zijn minst op het heden.

Aan het verleden besteedde hij in drie bejubelde soloprogramma’s nu wel genoeg aandacht. Nederlands-Indië, de Eerste Wereldoorlog en Winston Churchill zijn geschiedenis. Vanaf nu gaat hij moedig voorwaarts! Of hij als stand-up historian daarin ook slaagt zal de toekomst uitwijzen. In zijn vierde solo neemt hij minstens anderhalf uur de tijd om het in ieder geval te proberen. Een ding is zeker: aan het eind van de avond zal de meesterverteller achterwaarts begrepen hebben waar zijn huidige aangrijpende verhaal over ging. Moedig Voorwaarts dus. Reserveer nu, want voor je het weet is het weer verleden tijd.

Website: diederikvanvleuten.nl

Dagkaart bus/trein Arriva