Diederik van Vleuten

Bouwjaar ‘61

Diederik was bijna 8 jaar toen de eerste mensen landden op de maan. Hij zou die beelden nooit vergeten. Diederiks vijfde soloprogramma gaat over de kracht en betekenis van herinnering. Het jongetje van toen kijkt naar de wereld van nu. En andersom. Wat is er over van de verwondering en bewondering van een ventje van bouwjaar ’61? Goed nieuws: meer dan genoeg om een avond mee te vullen.

De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk. Net als de beelden en geluiden van Vietnam en Cambodja. En Toppop niet te vergeten. Zijn wereldbeeld werd mede gevormd door Kuifje en Asterix. En misschien is dat nog wel steeds zo.
Na jarenlang zijn voorouders in het theater tot leven te hebben gewekt, gaat Diederik nu eindelijk zijn eigen verleden te lijf. Een halve eeuw terug in de tijd is voor meesterverteller Van Vleuten maar een kleine stap. Wat die kleine stap voor de mensheid betekent, weten we na afloop."
 

Website: diederikvanvleuten.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
wo 6 november 2024
wo 6 november 2024
20:30 uur
Locatie/zaal
Middenzaal

Tickets

wo 6 november 2024 wo 6 nov 20:30 uur
Standaard € 24,50
20:30 uur Standaard € 24,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen
Van Vleuten vertelt op weergaloze wijze van zijn familiegeschiedenis. Van Vleuten een geweldige verteller noemen is ondertussen een enorm cliché, maar niet voor niets.
- Volkskrant

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken