Dikkie Dik & Ik

Prentenboekjesfestival

Het is feest, want de oranje kater is jarig! Het theater en de foyer zijn omgetoverd tot kattenwereld. Alles zie je vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Trek het tafelkleed van de grote tafel en pak vissen uit de vissenkom met je pootje! In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich door interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Doe je mee?
 
Hoe is het... om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

Naast de voorstelling is ook de foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken!
Dikkie Dik & Ik is een foyer- en zaalprogramma in één: een knaller van een combinatie die als geheel moet worden beleefd.

Met originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke.

Het Prentenboekjesfestival brengt de wereld van kinderboeken samen in een vrolijk familie-evenement. Er is van alles te beleven! Met twee voorstellingen en vrij-spelmomenten in de foyer krijgen peuters, kleuters en ouders een onvergetelijke theaterervaring. Dit keer gaan we op zoek naar dieren. Ga mee op avontuur en ontdek kleine kruipers, zingende vogels en spinnende katten. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn overal!
 
Credits
Spel - Achref Adhadhi, Desiree van Haaren
Regie, concept - Olaf van de Ven
Muziek - Daan van West
Video en Lichtontwerp - Arjen Klerkx
Vormgeving - Eric Loze
Techniek - Carlos Zorita Diaz
Producent - Vanaf2 Producties
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 4 mei 2024
za 4 mei 2024
15:30 - 16:10 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Middenzaal
  • Vanaf 2 jaar
  • Vier je kinderfeestje
  • Korting met dbiebpas
Inclusief garderobe

Tickets

za 4 mei 2024 za 4 mei 15:30 uur
Standaard € 9,50
15:30 uur Standaard € 9,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken