Klassiek

Rabobank zaal

Prijs € 15,-
SERIEPRIJS € 10,-

Pieter van Loenen ontwikkelde een voorstelling waarin hij een zeer persoonlijk, kwetsbaar programma verrijkte met een solodanser en filmbeelden. Bartok en Ysaye schreven hun sonates aan het eind van hun leven, en tonen een combinatie van pijn en berusting: Bachs troostrijke muziek is vervuld van begrip voor alle menselijke emoties. Van Loenen licht persoonlijk, welbespraakt, tijdens het concert zijn keuzes toe.

De Graaff schrijft momenteel een nieuw werk op het thema onschuld, een mooi evenwicht met de zwaardere programma-onderdelen. Van Loenen staat soeverein, vol zelfvertrouwen op het podium en met zijn diepmuzikale spel neemt hij iedereen mee in zijn verhaal.

J.S. Bach Sonate voor viool nr. 2, BWV1003 Ysaye Sonate voor viool op. 27 nr. 4 Bartok Sonate voor viool Jan-Peter de Graaff Sonate in vier delen voor viool solo

Serie Dutch Classical Talent
Wilt u de hele serie boeken? Klik dan hier voor meer informatie.

Van Loenen neemt met zijn diepmuzikale spel en beeldvorm iedereen mee

Website: dutchclassicaltalent.nl www.pietervanloenen.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Dutch Classical Talent