Jeugd & Familie

Een leuk avondje uit

Festival Het Avontuur | Theater Artemis, HZT en hetpaleis | Jetse Batelaan

donderdag

20

oktober
2022

19:00 uur

Middenzaal

Prijs € 7,50

VANAF 8 JAAR

donderdag

20

oktober
2022

19:00 uurMiddenzaal

Prijs € 7,50

VANAF 8 JAAR

Een leuk avondje uit is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden we de krachten voor Het eind van het begin van het einde. Met die voorstelling slaagden we er ternauwernood in de verbeelding van de ondergang te redden. Dit keer trekken we alle registers open. Een leuk avondje uit is een musical over emoties. En wat er gebeurt als je die probeert te onderdrukken. 

In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!


Regie: Jetse Batelaan
Spel: Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Jenell Tedjai, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Willemijn Zevenhuijzen
Dramaturgie: Koen Haagdorens
Muziek: Keimpe de Jong en Ton van der Meer
Choreografie: Christian Celini
Decor en lichtontwerp: Theun Mosk
Kostuums: Liesbet Swings
Regie-assistentie: Tim Verbeek
Coproductie Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis
Met steun van Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka

Een gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven

 

Deel deze voorstelling:   E-mail