Jeugd & Familie

Eendje

Kim van Zeben

zondag

21

oktober

15:00

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

zondag

21

oktober

15:00Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

‘Eendje’ is een muzikale, vrolijke ode aan de buitenstaander. Journaliste Pia Putman laat in haar gloednieuwe radioprogramma 'Pia op pad' haar publiek kennismaken met Dobber. Deze vreemde vogel kampt met een prangende levensvraag: ben ik een eend of niet? Wat volgt is een spannende roadtrip vol kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk. Deze verbluffende voorstelling gooide hoge ogen op festivals.

Actrice en theatermaker Kim van Zeben en regisseur Marije Gubbels brengen met ‘Eendje’ een muzikale vrolijke ode aan de buitenstaander. Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in haar gloednieuwe radioprogramma ‘Pia op pad’ kennis met Dobber. Hij is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Hoewel? Dobber weet eigenlijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin? Wat volgt is een spannende roadtrip vol kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk. “Een prachtig, subtiel gelaagd verhaal.” (Scènes)


Spel, tekst en muziek: Kim van Zeben | regie en tekst: Marije Gubbels | muziek: De Groentebroeders (Jan en Keez Groenteman) en Timon Koomen | vormgeving: Marlies Schot | poppen: Marlyn Coetsier en Tamar Stalenhoef

Website: www.totslot.nl