Jeugd & Familie

Eendje

Kim van Zeben

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

‘Eendje’ is een muzikale, vrolijke ode aan de buitenstaander. Journaliste Pia Putman laat in haar gloednieuwe radioprogramma 'Pia op pad' haar publiek kennismaken met Dobber. Deze vreemde vogel kampt met een prangende levensvraag: ben ik een eend of niet? Wat volgt is een spannende roadtrip vol kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk. Deze verbluffende voorstelling gooide hoge ogen op festivals.


Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in Pia’s gloednieuwe radioprogramma ‘PIA OP PAD’ kennis met Dobber. Dobber is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Een eend met een verhaal, dat volgens Pia schreeuwt om een radio-reportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin?
Om een antwoord te vinden op deze prangende vraag vertrouwt hij ons en Pia zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.
Eendje (6+) is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje. Kim van Zeben, bekend van o.a. musicals als Minoes, Jip en Janneke en Woef Side Story neemt in deze solovoorstelling alle rollen voor haar rekening.


Spel & tekst:                            Kim van Zeben
regie & tekst:                          Marije Gubbels
muziek:                                   Keez Groenteman, Jan Groenteman, Timon Koomen
poppen:                                   Marlyn Coetsier, Tamar Stalenhoef
decorontwerp:                         Marlies Schot
techniek:                                 Johan de Koeijer, Nienke Tjallingii
  dramaturgisch advies:            Manon Wittebol
impresariaat:                           Theaterbureau Slot
 
zakelijke leiding:                    Nora Duijf
publiciteit:                               Floyd Koster

Website: www.kimvanzeben.nl