Muziektheater

Feikes Huis

Rock me Baby

vrijdag

10

april
2020

20:30 uur

.

Accent zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

10

april
2020

20:30 uur

.Accent zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Na lange tijd komt rockband The Promise weer bij elkaar. Ter voorbereiding op hun ‘back and forward tour’ sluit de groep zich op in de studio. Door oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken dreigt al snel een crisis.

Janice wordt gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek van de band gaat ondersteunen. Als de mannen met maskers op moeten gaan spelen, begint de weerstand tegen haar aardig toe te nemen._x000D_ _x000D_ Met René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam.

Na lange tijd komt rockband The Promise weer bij elkaar. Ter voorbereiding op hun ‘back and forward tour’ sluit de groep zich op in de studio. Door oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken dreigt er al snel een crisis. Hoe goed zijn hun oude nummers eigenlijk? En zal het nieuwe materiaal aanslaan op de fanclubdag? Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, wordt gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Als de mannen met maskers op moeten gaan spelen begint de weerstand tegen haar aardig toe te nemen.


Gemaakt en gespeeld door: René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren & Vincent van Warmerdam Muziek: Vincent van Warmerdam, Kees van der Vooren Teksten en vormgeving: Servaes Nelissen Eindregie: Marijn v/d Jagt Dramaturgie: Pol Eggermont Productie: Feikes Huis

Met René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam

Website: feikeshuis.nl allesvoordekunsten.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail