Klassiek

T/M 18 JAAR € 0
Prijs € 10,-
incl. garderobe

Met drieëntwintig edities is het jaarlijkse Vader- of Moederdagconcert van het Frysk Jeugd Orkest een heel volwassen traditie! Kwalitatief is het orkest volwassener dan ooit, maar de leden zijn jeugdig als nooit tevoren. Dit jaar worden tijdens een feestelijk concert de moeders in het zonnetje gezet. De afwisseling in repertoire en de verscheidenheid aan ensembles uit de Frysk Jeugd Orkest Akademy maken dit hét familieconcert van het jaar!

Programma: klassieke werken, film-, musical- en popmuziek.

Bij het jaarlijkse Vader- of Moederdagconcert draait het om de gehele Frysk Jeugd Orkest Akademy. Naast het Frysk Jeugd Orkest, onder leiding van Theo Brouwer, treden dan ook verschillende andere ensembles uit de Akademy op om hun kunnen te laten zien. Daarnaast speelt het orkest niet alleen klassieke werken uit verschillende stijlperiodes, maar staan er meestal ook film- of musicalwerken op de lessenaar en wordt er zelfs wel eens een uitstapje gemaakt naar iets met nóg meer swing.
Deze opbouw van jonge en nog jongere ensembles, met hun afwisselend en op hoog niveau uitgevoerd repertoire, maken dit concert bij uitstek geschikt voor jong en oud. Een mooie gelegenheid om aspirant-leden kennis te laten maken met het Frysk Jeugd Orkest, jongeren kennis te laten maken met klassieke muziek, of natuurlijk gewoon als leuk uitje met de familie; een echt familieconcert!

Volwassen sound en jeugdig elan staan garant voor feestelijk familieconcert!

Website: fryskjeugdorkest.nl