Girls & Boys

Theater Oostpool | Daria Bukvić

Deze hitvoorstelling, naar de monoloog van de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly en in de regie van Daria Bukvić, komt na een uitverkochte tour terug naar De Harmonie. Een aangrijpende onewomanshow met Hadewych Minis, die begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie. De pers was unaniem lovend en Minis won voor haar rol de Theo d’Or 2022: de toneelprijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke hoofdrol.

Het verhaal:
Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Het leven dat ze met elkaar hebben opgebouwd is gelukkig en vergelijkbaar met dat van velen, maar gaandeweg brokkelt het huwelijk af en neemt hun leven een verontrustende wending.

Girls and Boys is een aangrijpende onewomanshow die begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie.

Deze monoloog, van de hand van de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly, verscheen in 2018. Regisseur Daria Bukvić besloot dat het tijd was om deze theatrale noodkreet naar de Nederlandse theaters te brengen: ‘Girls & Boys is mij uit het hart gegrepen. Het is het meest urgente toneelstuk dat ik in jaren heb gelezen.’

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 8 juni 2024
za 8 juni 2024
20:30 - 22:15 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Middenzaal
korting met dbiebpas
Inclusief garderobe en drankje na afloop

Tickets

za 8 juni 2024 za 8 jun 20:30 uur
Standaard € 29,50
20:30 uur Standaard € 29,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen
"Hadewych Minis levert een majeure prestatie."
- NRC
"agistrale samenwerking tussen Hadewych Minis en Daria Bukvić."
- De Volkskrant
"Girls and Boys van Toneelgroep Oostpool verdient heel veel publiek."
- Trouw

Media

Extra

Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken