Gravity & Other Myths (schoolvoorstelling)

Ten Thousand Hours

Iedereen heeft een bepaalde set skills of iets waar diegene goed in is. Deze voorstelling is een ode aan alles wat nodig is om grote dingen te bereiken: Bloed, zweet, tranen, moed, doorzettingsvermogen, en vooral heel veel tijd. Ontelbaar veel tijd. Ten Thousand Hours is een speelse en spectaculaire show die tegelijk inzicht geeft in wat er aan dit resultaat voorafging. Met daarin een realisatie dat de reis soms belangrijker is dan het eindpunt.
 
Gravity & Other Myths is een circusgezelschap met wortels in Australië. De groep maakte internationaal naam met prachtige voorstellingen vol acrobatiek, humor en technische perfectie. Acht elite-acrobaten nemen je mee in hun reis van Ten Thousand Hours. Voor zowel leerlingen als docenten een inspiratiebron om te genieten van de reis in plaats van het einddoel. Het belooft een spektakel te worden, waarbij je op het puntje van je stoel zit. Kom genieten!
 
Tip van ons: deze voorstelling biedt genoeg ingangen om achteraf met je leerlingen in gesprek te gaan over hun dromen en ambities en hoe ze die waar willen maken.

Website: gravityandothermyths.com

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
ma 14 oktober 2024
ma 14 oktober 2024
13:30 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Schoolvoorstelling. Reserveren? 
Neem contact op

Tickets

ma 14 oktober 2024 ma 14 okt 13:30 uur
Scholen € 12,50
13:30 uur Scholen € 12,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken