Musical

Grease

De Hitmusical

Kies een datum / tijd:

Grote Zaal

GOUDEN RANG VANAF € 62,50
1E RANG VANAF € 57,50
2E RANG VANAF € 49,50
3E RANG VANAF € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kies een datum / tijd:Grote Zaal

GOUDEN RANG VANAF € 62,50
1E RANG VANAF € 57,50
2E RANG VANAF € 49,50
3E RANG VANAF € 37,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er dit seizoen een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits (tekst en muziek: Jim Jacobs & Warren Casey).

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

Het perfecte uitje op Tweede Paasdag!

 

Deel deze voorstelling:   E-mail