Cabaret

Greg Shapiro

Leaving Trumpland

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 16,50

dinsdag

20 april   2021

  16:00 uur
dinsdag

20 april   2021

  19:30 uur
dinsdag

20 april   2021

  21:30 uur
AEGON zaal

Prijs € 16,50

12-02-2021: De voorstelling kan geen doorgang vinden vanwege de lockdown en is verplaatst naar 20 april 2021. Bezoekers hebben persoonlijk bericht ontvangen.
Greg Shapiro, bekend van Boom Chicago, BNR, Comedy Central en Zondag met Lubach, is terug in de theaters. In de voorstelling Leaving Trumpland neemt Greg Shapiro afscheid van de Trump-stem die hij deed in de ‘Netherlands Second’ video van Zondag met Lubach. Als Trump van het toneel verdwijnt zal dat niet het einde van de wereld zijn. Maar als hij blijft, dan kan dat letterlijk het einde van de wereld betekenen.

Leaving Trumpland is een mix van standup en cabaret, met een klein beetje improvisatie aan het einde wanneer Trump zijn laatste persconferentie geeft. Tijdens de voorstelling legt Shapiro o.a. uit hoe hij omgaat met Syrische vluchtelingen als buren, hoe hij zijn dochter voor het eerst leerde stemmen in de Amerikaanse verkiezingen en hoe hij vrienden hanteert die zich niet aan de corona maatregelen houden omdat het ‘covidioten’ zijn. Shapiro vertelt ook een persoonlijk verhaal, over het verlies van zijn stiefvader die stierf door covid-19 nadat hij besmet werd door Trump aanhangers. Tenslotte vertelt hij hoe de herdenking op Zoom verloopt.
 
Voorstelling is in het Engels / Nederlands

Website: gregshapiro.nl

De pers over ‘The Madness of King Donald’:

“Greg Shapiro is de uitgelezen persoon om Nederland Trump-les te geven” - De Volkskrant ****

“Een welkome Survival Guide”… “Wat een ongelooflijke explosie van creativiteit, en wat is het vaak enorm geestig”... “Lachen, lachen en nog eens lachen...”…“Shapiro heeft zijn show, die geregisseerd is door Michael Diederich, buitengewoon slim en gevarieerd ingedeeld.. je verveelt je geen moment met Shapiro.” Theaterkrant - Keuze van de Criticus Patrick van den Hanenberg

“Kundig, grondig en genadeloos…” – Dagblad van het Noorden

“Geestige, originele en verrassende Show….”- 1erang.nl ****

“Absolute Aanrader” - Marvelousz.com

 

Deel deze voorstelling:   E-mail