Cabaret

Grof Geschud

Lijmen

vrijdag

5

juni
2020

20:30 uur

Geannuleerd

Accent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

5

juni
2020

20:30 uur

GeannuleerdAccent zaal

Prijs € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Na de persconferentie van 6 mei j.l. ziet het er naar uit dat deze voorstelling geen doorgang kan vinden. Bezoekers met kaarten krijgen z.s.m. bericht.

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. Grof Geschud viel op bij Cameretten: ‘Twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel’, aldus de jury.
 
In ‘Lijmen’ bevragen Lander Severins en Myrthe van Velden via ridders en bejaarden, Plato en perenvlaai het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Een ontroerende en hilarische zoektocht.


Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd “een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling”, schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury.
 
Genoeg reden om Grof Geschud als TVB New Artist – een samenwerkingsverband tussen TVB Theater en veertig theaters om uitzonderlijk talent op de Nederlandse cabaretpodia te brengen – te kiezen.
 
In ‘Lijmen’ bevragen Lander Severins en Myrthe van Velden via ridders en bejaarden, Plato en perenvlaai het onvermogen om vast te houden en de angst om lost te laten. Een ontroerende en hilarische zoektocht in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua.
“Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” (Jury Cameretten 2018).


Regie: Raf Walschaerts, Minou Bosua
Lichtontwerp: Sander Salden                                                

‘Hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend.’ - Jury Cameretten 2018

Website: grofgeschud.eu

 

Deel deze voorstelling:   E-mail