Guilty Pleasure Hits!

incl. garderobe

staconcert

Met afterparty in de zaal

Iedereen kent ze: Guilty Pleasures. Liedjes die je luidkeels meezingt en waarbij stil zitten onmogelijk is. Een dijk van een liveband brengt samen met frontman Pieter van der Zweep de grootste internationale Guilty Pleasures als Never gonna give you upWake me up before you go-goWannabe en Call me maybe. Evenals de bekendste klassiekers van eigen bodem. Een feest der herkenning.

Schuif je schaamte opzij en geniet van een heerlijk avondje uit met na afloop een spetterende afterparty met Radio 538 Die Verrückte Stunde.

Afterparty
538 Die Verrückte Stunde is super toll en biedt 100% feestgarantie. Geniet, samen met de deejays van Radio 538, tot sluitingstijd van nog meer kneiters die je schaamteloos meezingt. Wedden dat je ze allemaal kent?

Producent: PRO Entertainment Muzikanten: Pieter van der Zweep en band / Radio 538 Die Verrückte Stunde

538 Die Verrückte Stunde is de ultieme afsluiter van een absoluut muzikale topavond in het theater. Één ticket voor twee ultieme feestjes!

Website: guiltypleasurehits.nl