Jeugd & Familie

incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

vier je kinderfeestje

Wel eens een peuter – wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien stagediven?! Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.

Tijdens je allereerste popconcert hoor je de leukste en bekendste kinderliedjes als ‘Hokie-Pokie’ en ‘Tsjoe Tsjoe Wah’ in een stoer popjasje, en maak je kennis met nieuwe liedjes die je binnen no-time kunt meezingen!

Hét Kinderpopconcert is een swingende middag met stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters. Je allereerste popconcert is meteen je allerleukste!

Niet te vergeten: ook erg leuk voor opa’s, oma’s, ouders en verzorgers!

Producent: Kinderpopconcert
Cast: Jelle Amersfoort, Jurgen Burdorf, Erik Smans, Hugo den Oudsten en Willem Smid

Vier je kinderfeestje!
Ben jij jarig (geweest)? Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Vier je verjaardag feestelijk in De Harmonie, klik hier voor meer informatie.

Website: kinderpopconcert.nl