Jeugd & Familie

Middenzaal

incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

Wel eens een peuter – wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien stagediven?! Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, mee zwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.

Tijdens je allereerste popconcert hoor je de leukste en bekendste kinderliedjes als ‘Hokie-Pokie’ en ‘Tsjoe Tsjoe Wah’ in een stoer popjasje, en maak je kennis met nieuwe liedjes die je binnen no-time kunt meezingen!

Hét Kinderpopconcert is een swingende middag met stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters. Je allereerste popconcert is meteen je allerleukste!

Niet te vergeten: ook erg leuk voor opa’s, oma’s, ouders en verzorgers!

Producent: Kinderpopconcert
Cast: Jelle Amersfoort, Jurgen Burdorf, Erik Smans, Hugo den Oudsten en Willem Smid

Website: kinderpopconcert.nl