Musical

HAIR

William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan e.a.

AEGON zaal

Prijs € 52,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 52,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Musicalklassieker ‘Hair’ is bijna een halve eeuw oud, maar heeft met legendarische hits als ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ nog niets aan zeggingskracht verloren. In deze tintelfrisse nieuwe versie laten William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan en jong talent George, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep herleven in het theater.


De beroemde musical ‘Hair’ uit 1967 komt in een tintelfrisse nieuwe versie naar de Nederlandse theaters. William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan en jong talent geven vorm aan de jonge George, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en vrijheid, voor een wereld zonder regels en taboes. Maar de smerige oorlog hijgt ze in de nek.
Legendarische hits zoals ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren, maar deze nieuwe productie wordt allesbehalve een nostalgische trip naar de tijd van flowerpower. Met z’n energie en drang naar liefde en vrijheid is ‘Hair’ de perfecte musical voor nu, als tegenwicht voor onze wereld vol cynisme en onverdraagzaamheid.


Spel: William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan, Jeffrey Italiaander, Lisanne Schut en Juneoer Mers

Een energieke musical vol drang naar liefde en vrijheid

Website: www.stage-entertainment.nl