Cabaret

4 november   2020

AEGON zaal

Prijs € €37,50

De voorverkoop voor Vrienden van De Harmonie start vrijdag 31 januari om 12.00 uur. Log hiervoor in op je Mijn Harmonie Account. Daarna wordt de bestelknop actief. De vrije (online) verkoop start maandag 3 februari om 10.00 uur. Max 4 tickets per persoon.

Nou lekker dan. Hans Teeuwen gaat weer de theaters in! Het is vier jaar geleden dat hij op de planken stond met de uitverkochte tour van ‘Echte Rancune’.

De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.