Her Majesty

Prijs € 25,-
incl. garderobe

Na afloop DJ in de foyer

Topband Her Majesty put opnieuw uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young (CSNY). Centraal in deze nieuwe voorstelling staan de lp 'Crosby, Stills & Nash' en het livealbum '4 Way Street'. Maar ook speelt Her Majesty nummers van soloalbums van de legendarische leden van CSNY, zoals 'After The Gold Rush' van Neil Young. Prachtige beelden begeleiden de fantastische songs. Verhalen en anekdotes laten voorbije tijden even herleven.

Na twee volledig uitverkochte tournees van hun succesvoorstelling Déjà vu, komt Her Majesty nu met een splinternieuw programma: Marrakesh Express. Hierin put deze topband opnieuw uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young.

Waar in het vorige programma de focus lag op het album Déjà vu, duikt Her Majesty in Marrakesh Express nog dieper in de schat aan muziek die CSNY samen of afzonderlijk hebben gecomponeerd. Denk daarbij aan songs van de LP Crosby, Stills & Nash en het livealbum 4 Way Street. Ook de soloalbums van de leden komen aan bod, zoals: After The Gold Rush en Harvest van Neil Young, Manassas van Stephen Stills, Songs For Beginners van Graham Nash en If I Could Only Remember My Name van David Crosby.

De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau.

Ook tijdens Marrakesh Express worden de fantastische songs omgegeven door prachtige beelden en door de bandleden vertelde verhalen en anekdotes die een levendig tijdsbeeld schetsen. Marrakesh Express … keer op keer een feest der herkenning.

Bertolf Lentink, & Jelle Paulusma, gitaar & zang • Diederik Nomden, gitaar, toetsen & zang • Dirk Schreuders, bas Bauke Bakker, drums & zang.

Sublieme vertolking van vier legendarische muzikanten

Website: www.hermajesty.nl

'Sensationeel goed gedaan!’ - Menno Pot | oa. de Volkskrant