Herman

Stefan de Walle, Eva van der Gucht e.a.

Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk vertrekt? Het overkomt Herman. Hoe moet deze vijftiger zich redden en wie is hij zonder Annelies, zijn nogal sturende vrouw? Ondanks (of dankzij) alle tegenslag wordt hij een veel leuker mens dan hij tijdens zijn huwelijk was. Steracteurs Stefan de Walle en Eva van der Gucht spelen in dit tragikomische verhaal, gebaseerd op het boek van Marc van Bree.
 
Herman is een tragikomedie over een laatbloeier: ontroerend en hilarisch tegelijk. Het stuk vertelt het coming-of-age verhaal van een midden vijftiger.

Wie is Herman zonder Annelies? En hoe struikelt hij door het leven als onwennige vader én als zoon van een moeder die langzaam de grip op de werkelijkheid verliest? Het stuk wordt gespeeld door o.a. topacteurs Stefan de Walle en Eva van der Gucht, die meerdere rollen neer zal zetten. Niet alleen speelt ze de vrouw van Herman, maar ook zijn dochter, minnares en therapeut. Zij zullen worden bijgestaan door twee jonge acteurs: Abe Dijkman en Jurriaan Bruinier .

Over Stefan de Walle:
Stefan de Walle is bij het grote publiek bekend door de rol van zoon Kees in Flodder, speelfilm De Marathon en sinds 2011 draagt hij de rol van de landelijke Sinterklaas, als opvolger van Bram van der Vlugt. In 2022 was hij te zien in de Omroep Max serie Tweede Hans.

Over Eva van der Gucht:
Eva van der Gucht is te zien in de serie Oogappels van BNNVARA. Eerder zat zij ook in Wie is de Mol?! en De Vloer Op, waarin zij samen met Stefan regelmatig speelde.
 
Credits
met Stefan de Walle en Eva van der Gucht e.a. | regie Peter de Baan  | script Peter de Baan en Bart van den Donker | naar het boek van Marc van Bree | producent Senf Producties  
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 2 maart 2024
za 2 maart 2024
20:30 - 21:40 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Middenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 2 maart 2024 za 2 mrt 20:30 uur
Standaard € 32,50
20:30 uur Standaard € 32,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken