Jeugd & Familie

Het Houten Huis & Nordland Visual Theatre & Oorkaan

Onbekend land

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Na een lange reis zet een meisje haar koffers op een ijzige bergtop. Dit is haar nieuwe thuis, maar alles is hier anders. De geluiden en geuren, de seizoenen en zelfs de manier waarop iedereen zich voortbeweegt. Langzaam ontdekt ze hoe het werkt in dit onbekende land. Het Houten Huis maakt samen met Oorkaan en Norland Visual Theatre een voorstelling vol betoverende livemuziek en verbazingwekkende beelden over het overleven van eenzaamheid.

Het Houten Huis maakt al jaren voorstellingen barstensvol verbeeldingskracht. Zoveel zelfs dat de Groene Amsterdammer adem en ogen te kort kwam bij ‘Hotel Perdu’: “Een gelukkigmakend ik-weet-niet-waar-ik-kijken-moet uur vol met aanraakbare dromenstof.”
Het gezelschap slaat nu de handen ineen met Oorkaan en het Noorse Nordland Visual Theatre voor een voorstelling vol betoverende livemuziek, verbazingwekkende beelden, over het overleven van eenzaamheid.
Na een lange reis zet een meisje haar koffers op een ijzige bergtop. Dit is haar nieuwe thuis, maar alles is hier anders. De geluiden en geuren, de seizoenen en zelfs de manier waarop iedereen zich voortbeweegt. Langzaam ontdekt ze hoe alles werkt in dit onbekende land.


Concept en medemaker: Elien van den Hoek | eindregie: Gienke Deuten | concept en spel: Inez de Bruijn | muziek en spel: Radek Fedyk, Martin Franke en Raimund Gross

Website: www.hethoutenhuis.org

De Groene Amsterdammer over ‘Hotel Perdu’:
“Dit uur toneelmagie voor mensenkinderen van 6 tot 86 jaar is gemaakt met precisie, verbeeldingskracht en ambachtelijkheid. (…) Een gelukkigmakend ik-weet-niet-waar-ik-kijken-moet uur vol met de aanraakbare dromenstof waar mensenverhalen van worden gemaakt.”

de Volkskrant over ‘Hotel Perdu’ ****:
“‘Hotel Perdu’ lijkt op een frisse, jeugdige variant van Carvers roemruchte mimevoorstelling ‘Café Lehmitz’.”