Toneel

Het Nationale Theater

Onze Straat

woensdag

27

maart
2019

20:15

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

woensdag

27

maart
2019

20:15AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Korting met dbiebpas

Eén voordeur. Vier huishoudens. En hoe niets blijft zoals het is.
 
Het Nationale Theater   
Onze Straat gaat over een straat, in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. In drie grote scènes zien we hoe de tijd door de straat heen trekt. Gedurende de avond leren we negen bewoners kennen. We zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Niets blijft zoals het is, maar het leven gaat door.

U zit rondom de acteurs op het toneel. Tussen de scènes en na afloop van de voorstelling worden hapjes en drankjes uitgedeeld. Het van dichtbij volgen van een intieme voorstelling op het toneel in een verder helemaal lege schouwburg, zorgt voor een onvergetelijke theaterbelevenis.

Onze Straat is een nieuwe toneeltekst van Nathan Vecht (Kunsthart, Aquarium, In de ban van Broadway), gebaseerd op de Amerikaanse klassieker 'Our Town' van Thornton Wilder.


van: Het Nationale Theater i.s.m. Adelheid+Zina

tekst: Nathan Vecht | regie: Daria Bukvić  | met: Scott Beekhuizen, Ali Çifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma/ Marisa van Eyle, Yela de Koning, Nazmiye Oral, Romana Vrede, Stefan de Walle, Mark Lindeman

Fotografie: Bas de Brouwer

Website: www.hnt.nl

"Veel van de warmte en charme in Onze straat komt van het fijnzinnige spel van het ensemble, waarin de twintigers opvallen." - lees hier de hele recensie van het NRC
"Woede maakt plaats voor verstilling in nieuwe voorstelling van Daria Bukvi?" - lees hier de hele recensie uit Trouw