Visueel theater

Het Paradijs

Paradijsvertraging

donderdag

9

april
2020

20:30 uur

.

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

9

april
2020

20:30 uur

.Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

In een ondergrondse bunker zijn de zaden van de wereld opgeslagen. Na een niet nader omschreven ramp meldt een groepje idealisten zich om de zaden weer op te kweken. De groep vergeet de beschaving waar ze uit voortkwamen en ontwikkelt in razend tempo een eigen vorm van stompzinnigheid. Als het laatste licht door kortsluiting uitvalt, kan niemand zich meer herinneren hoe het weer aan moet.

Dit collectief vond elkaar tijdens de Mime Opleiding waar het in juni 2018 gezamenlijk afstudeerde. Hoe verschillend de afzonderlijke leden ook zijn, zij stuwen elkaar onzelfzuchtig omhoog; zich constant bewust van de aanwezigheid van de ander. Ze rijgen humor en tragiek aan elkaar, nemen de tijdsgeest op de hak en zetten hun hele hebben en houwen in voor eenzelfde doel: een verhaal vertellen en er alles uithalen wat erin zit. Dit resulteert in beeldende voorstellingen met een fysieke, explosieve speelstijl, waarbij tekst niet wordt geschuwd.
In een ondergrondse bunker zijn de zaden van de wereld opgeslagen. Na een niet nader omschreven ramp, meldt een groepje idealisten zich om de zaden weer op te kweken. De groep vergeet de beschaving waar ze uit voortkwamen en ontwikkelt in razend tempo een eigen vorm van stompzinnigheid. Als het laatste licht door kortsluiting uitvalt, kan niemand zich meer herinneren hoe het weer aan moet.


In samenwerking met Ko van den Bosch.

Beeldende voorstelling met een fysieke en explosieve speelstijl waarbij tekst niet wordt geschuwd

Website: collectiefhetparadijs.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail