Jeugd & Familie

incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Laat je schminken

‘Hip Hop Hoera!’ is een vrolijke, funky hiphopvoorstelling voor kinderen. Een voorstelling over veelbesproken thema’s, zoals: wie ben ik, hoe ga je met elkaar om en waarom hoort hij wel bij een groepje en ik niet? Hiphopmuziek voert vanzelfsprekend de boventoon. De samples zijn voor ouders een feest der herkenning en natuurlijk kidsproof. Aan het slot mogen alle kinderen het podium op om lekker met de dansers te shaken en te grooven.

‘Hip Hop Hoera!’ is een vrolijke hiphopvoorstelling voor het jonge publiek. Choreograaf Honey Eavis en haar dansers betrekken de kinderen bij thema’s als ‘wie ben ik?’, ‘wie is die ander?’ en ‘waarom hoort hij wel bij een groepje en ikke niet?’. Hoe ga je met elkaar om en wie trekt eraan welke touwtjes? Er klinken allerlei soorten hiphopmuziek. De samples zijn voor de ouders een feest van herkenning en natuurlijk kidsproof. Funky en vrolijke animaties kleuren het toneelbeeld. Aan het slot mogen de kinderen het podium op om lekker met de dansers te shaken en te grooven.

Idee en concept: Honey Eavis en Mirjam Nebbeling | choreografie: Honey Eavis i.s.m. de dansers | dans: Junadry Leocaria, Stefan Seedorf en Steven Lima | animatie: Kristel Doest/VJ Aineko | DJ en soundtrack: Lucas Tijhof

Website: www.frontaal.com