Toneel

Hoe ik talent voor het leven kreeg

WAT WE DOEN

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

JONGEREN € 17,50
SERIEPRIJS € 19,50
Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

3 april   2020

  20:15 uur
zaterdag

4 april   2020

  20:15 uur
zondag

5 april   2020

  15:00 uur
AEGON zaal

JONGEREN € 17,50
SERIEPRIJS € 19,50
Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rodaan al Galidi schreef over de 9 jaar die hij in een AZC zat het veelgeprezen boek Hoe ik talent voor het leven kreeg. Semmier droomt van een nieuw leven, maar het AZC wordt voor hem een bijna magisch dorp waar hij eindeloos wacht.
 
In deze kleurrijke, humoristische en indringende voorstelling komen theater, muziek en dans samen in een groots opgezet theaterspektakel. Een prachtige cast van acteurs en musici samen met tientallen statushouders vertellen dit bijzondere verhaal van Al Galidi in het theater.
 


De gezelschappen WAT WE DOEN, het Amsterdams Andalusisch Orkest, George
& Eran Producties en ICK Amsterdam hebben hun krachten gebundeld en zetten het AZC als een dorp met eigen wetten en regels op het toneel.

Dit festival is meer dan een voorstelling. Elke avond is er een randprogramma onder de naam: De Karavaan. Na afloop is er door heel het theater eten, muziek en ruimte voor spelers en publiek om met elkaar in gesprek te gaan.

Na afloop is er door heel het theater eten, muziek en ruimte voor spelers en publiek om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

Website: watwedoen.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Serie Grenzenloos Theater

 

Deel deze voorstelling:   E-mail