Dans

Holland Dance Festival

Talent on the Move

woensdag

22

april
2020

20:30 - 22:20 uur
Met pauze

Rabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

20:00 uur | dansvoorafje

woensdag

22

april
2020

20:30 - 22:20 uur
Met pauzeRabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

20:00 uur | dansvoorafje

Aanstormende danstalenten vol explosiviteit en energie! ‘Talent On The Move’ is een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken. Met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Een show op hoog niveau waarin de passie en de energie van het podium spatten. Elk jaar weer, elk jaar anders. Al meer dan tien jaar.

Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival vindt haar thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert gedurende het jaar vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen, met als tweejaarlijks hoogtepunt het Holland Dance Festival in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld. Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden het jonge danstalent graag een landelijk podium.

Nu al genieten van de topdansers van morgen!

Website: holland-dance.com codarts.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail