Holland Dance Festival

februari

Middenzaal

LNP

Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken met de sterren van morgen; spraakmakende danstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. De virtuoze en veelzijdige dansers geven een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling, waarbij passie en energie van het podium afspatten!

Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks Talent On The Move.

Ook dit seizoen kun je weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft. Van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. De virtuoze en veelzijdige topdanstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten; ieder jaar weer, maar ieder jaar anders!

Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en biedt jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring op te doen.

Cast: Codarts Dance Company

Website: holland-dance.com