Jeugd & Familie

Hotel Hierwaardaar (8+)

Festival Het Avontuur | De Dansers & Het Filiaal theatermakers

vrijdag

21 oktober   2022

  16:30 - 17:25 uur
Geen pauze
vrijdag

21 oktober   2022

  19:00 - 19:55 uur
Geen pauze
Middenzaal

Prijs € 7,50

VANAF 8 JAAR

vrijdag

21 oktober   2022

  16:30 - 17:25 uur
Geen pauze
vrijdag

21 oktober   2022

  19:00 - 19:55 uur
Geen pauze
Middenzaal

Prijs € 7,50

VANAF 8 JAAR

Vier verdwaalde figuren zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden: Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Ze proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Dans, mime en beeldend theater komen samen in dit danstheater over dwalen en ontdekken voor iedereen vanaf 8 jaar.

We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden: Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, maar stiekem ook verbazingwekkend herkenbaar.

Hotel Hierwaardaar is een coproductie van De Dansers & Het Filiaal theatermakers. De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en ontdekken voor iedereen vanaf 8 jaar.


Gemaakt door: Josephine van Rheenen, Ramses Graus en Gabor Tárján i.s.m. de spelers.
Choreografie: Josephine van Rheenen
Compositie: Gábor Tarján
Beeldtaal en regie: Ramses Graus
Spelers: Marie Khatib-Shahidi, Yoko Haveman, Wannes De Porre, Blazej Jasinski en Anna Bentivegna
Eindregie: Monique Corvers
Decorontwerp/ Kostuumadvies: Hiske de Goeje
Techniek & licht: Marco Chardon en Bauke Moerman Lichtadvies Varja Klosse
Met dank aan Guy Corneille, Emma Breedveld

Echt alles leeft in dit bijzondere hotel. Net als de vier gasten moet je niet proberen te begrijpen wat er allemaal gebeurt. Ga erin mee en je tuimelt vanzelf van de ene verbazing in de andere. Na het zien van deze voorstelling wil je zeker nog een nachtje bijboeken in Hotel Hierwaardaar. ★★★★ Kidsweek

 

Deel deze voorstelling:   E-mail