Jeugd & Familie

Ieorg Idur | naar Roald Dahl

Unieke Zaken

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

De alleenstaande meneer Hoppe is dol op klussen en vissen. Op een dag krijgt hij nieuwe buren: de flamboyante mevrouw Zilver en haar huisschildpad Rudi. Het is liefde op het eerste gezicht, maar dat durft meneer Hoppe natuurlijk niet hardop te zeggen... Een fantasievolle, humoristische voorstelling met livemuziek, toverspreuken en heel veel schildpadden voor iedereen die jong is of zich jong voelt!


Unieke Zaken maakt theater voor iedereen die jong is of zich jong voelt en dat doet het gezelschap met een energieke mix van beweging, beeld, muziek, poppen en tekst. Voor ‘Ieorg Idur’ maakt de groep van het gelijknamige verhaal van Roald Dahl uit 1990 een fantasievolle en humoristische voorstelling met livemuziek, toverspreuken en heel veel schildpadden.
Meneer Hoppe is een rustige man. Hij woont al jaren alleen, is dol op klussen en gooit graag een hengeltje uit. Op een dag krijgt hij nieuwe buren: de flamboyante mevrouw Zilver en haar huisschildpad Rudi. Het is liefde op het eerste gezicht, maar dat durft meneer Hoppe niet hardop te zeggen...


Tekst: Roald Dahl | regie: Martin Hofstra | spel: Peter Bolten en Mirjam Morsch | toneelbeeld: Thierry van Raay

Een liefdesverhaal op Valentijnsdag EN op de dag van de basisschoolstaking in Noord Nederland

Website: www.uniekezaken.nl