Iris Hond

Dust Awakened By Dawn

Na meerdere concerttournees en bewonderde uitvoeringen van Ludovico Einaudi's muziek is Iris Hond klaar voor een nieuwe tournee in haar meest intrigerende vorm: puur, rauw en ontwapenend. In Dust Awakened By Dawn gaat ze op zoek naar de ware weerspiegeling van wie zij is, zonder opsmuk of masker. De uitkomst is een eerlijk, intiem en sympathiek geluid dat je raakt en uitdaagt om bij jezelf naar binnen te kijken.

Iris is klaar om in 2024 haar nieuwe album “Dust Awakened By Dawn” en bijbehorende tournee te presenteren.

Iris: “Elke ochtend als ik wakker word ga ik gelijk achter de vleugel zitten en stort ik mijn pure, ongefilterde emoties in mijn muziek. Deze melodieën, die ik altijd als te persoonlijk heb beschouwd om te delen zijn een ware weerspiegeling van wie ik ben, zonder opsmuk of masker. Ik neem mijn publiek tijdens deze tour mee in mijn innerlijke wereld.”

Over Iris:
Iris overstijgt de hokjes in de muziekwereld: ze heeft haar eigen unieke pad uitgestippeld. Omarmd door grootheden zoals de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi, ontvangt Iris ook applaus van degenen die vaak over het hoofd worden gezien, zoals dak- en thuislozen. Ze heeft het vermogen om diep te verbinden met mensen.

Iris treedt op in klassieke zalen als het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, maar voelt zich net zo thuis in popzalen en op festivalpodia. Voor haar is het delen van haar muziek niet beperkt tot conventionele ruimtes: ze is even toegewijd aan het brengen van live muziek naar plaatsen waar de toegang beperkt is, zoals gevangenissen, ziekenhuizen en daklozenopvangcentra. Deze missie wordt ondersteund door de Iris Hond Foundation."

Website: irishond.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
di 17 december 2024
di 17 december 2024
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

di 17 december 2024 di 17 dec 20:30 uur
Standaard € 27,50
20:30 uur Standaard € 27,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken