ISH

Hiphop Circus

In deze explosieve voorstelling van choreograaf Marco Gerris dagen freerunners, hiphopdansers, acrobaten, jongleurs en skaters elkaar uit, botsen ze met elkaar en smelten ze samen. DJ Irie zorgt voor vette beats, terwijl de performers samen de grenzen van de elementen water, vuur, lucht en aarde verkennen. Ze zweven, zijn snel als water en landen met hun voeten op de grond. Een ding is zeker: je kijkt je ogen uit.

ISH Dance Collective
Choreograaf, artistiek leider en oprichter Marco Gerris vindt al meer dan twintig jaar met succes zijn weg buiten de gebaande paden. Geïnspireerd door straatcultuur brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 8 maart 2025
za 8 maart 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 8 maart 2025 za 8 mrt 20:30 uur
Standaard € 27,50
20:30 uur Standaard € 27,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken