Strangers on Stage

IVGI&GREBEN

We Are In Trouble

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Het Israëlisch-Nederlandse choreografenduo IVGI&GREBEN toont in 'We Are In Trouble' een groep mannen en vrouwen. Zij lijken op zoek naar een plek om te rusten of misschien een nieuw leven te beginnen. Maar door een overweldigend verleden zijn ze almaar onderweg. 


Na een prachtige danscarrière van Uri Ivgi bij de Kibbutz Contemporary Dance Company en van Johan Greben bij Het Nationale Ballet zijn zij samen een choreografencarrière gestart. En met succes. Met hun verfijnde lichaamstaal en bezieling doen ze een woordeloos beroep op de empathie van het publiek. In vloeiende composities van abstracte gebaren, intense beelden en poëtisch samenspel wordt in hoog tempo sculpturale tableaus opgebouwd en verstoord. 'We Are In Trouble' is hun nieuwste werk. Een groep verplaatst zich voortdurend en is op zoek naar een plek om te rusten, of misschien een nieuw leven te beginnen. Het verleden dat te overweldigend is om bij stil te staan, maakt dat ze steeds in beweging blijven. Zo trekken ze verder, veroordeeld om altijd onderweg te zijn. 


Strangers behind the stage op za 3 feb
Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van De Harmonie? Boek dan meteen het 'Strangers behind the stage' arrangement bij je kaarten voor de voorstelling.
Tijdens deze korte rondleiding krijg je een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven. Samen met de rondleider dwaal je door het theater, langs het toneel, foyers en de kleedkamers, krijg je informatie over de architectuur, historie, voorstellingen en techniek.  Daarna staat er een heerlijke maaltijd voor je klaar, inclusief consumptie.

Op zaterdag 3 februari is een gratis nagesprek 15 minuten na afloop van de voorstelling door Grietine Molenbuur.

Dansvoorafje  door DansStudio Dokkum olv Joyce Postma

Meer info: www.dansstudiodokkum.nl

choreografie: Uri Ivgi & Johan Greben
dans: Perle Cayron, Christiaan De Donder, Jochem Eerdekens, Mari Ishida, Fabian Modin, Rob Polmann, Theo Samsworth, Emma Välimäki
muziekcompositie: Tom Parkinson
decor: Joshua Niessen
dramaturgie: Judith Schoneveld
lichtontwerp: Yaron Abulafia Wereld première!

Website: www.ivgi-greben.nl

 

Interview IVGY&GREBEN
"We wilden het niet over vluchtelingen hebben, maar dat is ’t wel geworden"