Show

LNP

19:45 uur | dansvoorafje

14:30 uur | dansvoorafje

Deze ode aan de actiefilm was een absolute hit in 2021 en is nu terug in het theater! In Knock-Out buitelen fysieke scènes over elkaar heen, als in een rollercoaster. De voorstelling zit vol acrobatische trucs en visuele effecten. Het publiek krijgt geen tijd voor bezinning, zit zwetend op zijn stoel, met een verhoogde hartslag.

De klungelige en ietwat naïeve Larry en zijn ontevreden echtgenote worden gekidnapt. Zijn steenrijke vader krijgt het verzoek om een aanzienlijk bedrag te betalen voor hun vrijlating. Terwijl ze wachten op het losgeld, verschijnen er ongenode gasten aan de deur. De verwarring wordt steeds groter en iedereen raakt met iedereen in gevecht, in een ultieme poging het geld veilig te stellen.

Knock-Out is een fysieke komedie over hebzucht en gierigheid, geïnspireerd op de films van de Coen Brothers en Jackie Chan. Wees voorbereid op een ware rollercoaster!

Regie: Jakop Ahlbom
Choreografie: Marco Gerris
Dramaturgie: Judith Wendel
Scriptontwikkeling: Jakop Ahlbom en Judith Wendel
Spel: Lisa Groothof, Patrick Karijowidjojo, Leonard Lucieer, Tyrone Menig, Freek Nieuwdorp, Arnold Put, Bodine Sutorius
Muziek / Geluidsontwerp: Leonard Lucieer en Wim Conradi
Decorontwerp: Thomas Rupert
Lichtontwerp: Marc Heinz
Kostuumontwerp: Esmée Thomassen

Beluister hier de podcast met de makers:

Dansvoorafje

Op zaterdag 26 november is om 19.45 uur een dansvoorafje in de Foyer door Salvation Dance uit Drachten.
Choreografie: Elza Postma
Dansers: Anna, Steff, Froukje, Esmee, Elja, Geartsje, Noa, Ester, Somer, Rosalien, Esther.

Op zondag 27 november is om 14.30 uur een dansvoorafje in de Foyer door Dansen in Friesland.

Een turboslapstickvoorstelling

"Actietheater Knock-out slaat in een klap raak" - ★★★★★ De Telegraaf

"De performers worden fysiek tot ongekende hoogten gestuwd" - ★★★★★ de Volkskrant

"Een meesterlijke mix van dans en vechtsporten"- Theaterkrant