Jeugd & Familie

Juffenballet

BonteHond & Maas theater en dans

zondag

16

februari
2020

15:00 uur

Rabobank zaal

Prijs € 16,-
JONGEREN € 12,50
JEUGD € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

schminken | voor & na

met foyeractiviteit

korting met dbiebpas

zondag

16

februari
2020

15:00 uurRabobank zaal

Prijs € 16,-
JONGEREN € 12,50
JEUGD € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

schminken | voor & na

met foyeractiviteit

korting met dbiebpas

Juffenballet is een voorstelling voor de hele familie met veel dans, vette decorwisselingen, humor en af en toe een zielig liedje! Een bokkig avonturenverhaal waarin het klaslokaal net zo makkelijk een wild bos kan zijn. Waarin juffen overdag het goede voorbeeld geven, maar na het luiden van de schoolbel hun haren losgooien.
De schooljuf. Een vertrouwd figuur die dagelijks voor de klas staat, dingen op het bord schrijft en schriften controleert. Maar wat doet ze als je het klaslokaal verlaat? Is de juffrouw dan nog wel een juf? En waar gaat ze dan naar toe?


In Juffenballet blijkt de koffiekamer een portal naar een andere wereld. In de maneschijn ontmoet een stel juffen elkaar op een open plek in het bos. Ze gebruiken het huiswerk om een fikkie te stoken, dansen wild en uit de maat en brouwen mengsels en geniepige plannetjes. Plannetjes om de schooldirectrice, een oude hippie met flowerpoweridealen, van de troon te stoten. Ze willen de school vernieuwen met strakke regels en prestatiedruk. Een strijd tussen vrijheid en orde barst los. Maar dan komt er een nieuwe juf. Kan zij de boel redden?
Gooi Harry Potter, de heksen van Roald Dahl, Superjuffie en De Luizenmoeder op een hoop en je hebt Juffenballet. Een bokkig avonturenverhaal voor 6+ waarin het klaslokaal net zo makkelijk een wild bos kan zijn. Waarin juffen overdag het goede voorbeeld geven, maar na het luiden van de schoolbel hun haren losgooien. Een voorstelling voor de hele familie met veel dans, vette decorwisselingen, humor en af en toe een zielig liedje.

Wild-uit-de-maat-dans-disco | na afloop 
Dans je eigen juffenballet in de foyer. Na afloop van de voorstelling word je door de juffen uit de voorstelling uitgenodigd op de dansvloer. Lekker dansen is het devies! Van ballet tot salsa, tot Afrikaans en hiphop. Maar ook eigenwijze stijlen zoals lui dansen, vals dansen of waterdansen worden aangemoedigd door de juffen.
 

Gooi Harry Potter, de heksen van Roald Dahl, Superjuffie en De Luizenmoeder op een hoop en je hebt Juffenballet!

Website: bontehond.net maastd.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail