Kamerata Zuid x Maarten Heijmans

Maarten zingt van alles.

Orkest Kamerata Zuid en Maarten Heijmans bundelen hun muzikale krachten. Op deze avond spelen ze veel lievelingsliedjes waarvan jij niet meer wist dat ze bestonden. Tien jaar na zijn doorbraak als Ramses Shaffy, besloot Maarten zijn persoonlijke schatkist van Nederlandstalige parels open te trekken. Verwacht bekend en onbekend werk van zijn favoriete Nederlandse kleinkunstenaars: misschien Kinderen Voor Kinderen: iets Engelstaligs, en wie weet slaat hij zijn geliefde Shaffy niet over…

Nadat Heijmans in de afgelopen jaren met zijn eigen band Carré en Paradiso heeft uitverkocht, zal hij ditmaal met orkest Kamerata Zuid prachtige orkestraties ten gehore brengen in de Nederlandse theaters en concertzalen. De orkestraties uit de koker van getalenteerd componist Enrico Ferri in combinatie met de zorgvuldig samengestelde setlist zullen een avond als nooit tevoren opleveren.
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
wo 6 november 2024
wo 6 november 2024
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

wo 6 november 2024 wo 6 nov 20:15 uur
Standaard € 32,50
20:15 uur Standaard € 32,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken