Klassiek

Keuringsdienst Klassiek | Cursus

Requiem - Verdi

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

Prijs € 12,50
SERIEPRIJS € 10,-

Drukkerij Van der Eems zaal 1 en 2

Prijs € 12,50
SERIEPRIJS € 10,-

De derde middag in deze serie waarin niet alleen beroemde werken centraal staan, maar ook de verschillen in registraties op cd. U bent van harte uitgenodigd uw eigen favoriete opname mee te nemen. Dit kolossale werk behoort tot de meest geliefde werken van Verdi. Al was de kerk er niet heel blij mee. Die vond het te groots, theatraal en opera-achtig. Toch is Verdi’s meesterwerk niet weg te denken uit de cd-kast. Oordeelt u zelf over de talloze registraties en beleef ook fragmenten in beeld en geluid. Welke uitvoering spreekt u het meeste aan?. En waarom?

De derde middag in deze serie waarin niet alleen beroemde werken centraal staan, maar ook de verschillen in registraties op cd. U bent van harte uitgenodigd uw eigen favoriete opname mee te nemen.

Dit kolossale werk behoort tot de meest geliefde werken van Verdi. Al was de kerk er niet heel blij mee. Die vond het te groots, theatraal en opera-achtig. Toch is Verdi’s meesterwerk niet weg te denken uit de cd-kast. Oordeelt u zelf over de talloze registraties en beleef ook fragmenten in beeld en geluid. Welke uitvoering spreekt u het meeste aan?. En waarom?

Onderdeel van de serie ‘Keuringsdienst Klassiek’ zie pagina ….

Website: www.harmonie.nl