Jeugd & Familie

KID.

Het Zuidelijk Toneel en BOG.

vrijdag

14

februari
2020

19:30 uur

Accent zaal

Prijs € 16,50
JEUGD € 14,50
SERIEPRIJS € 12,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

vrijdag

14

februari
2020

19:30 uurAccent zaal

Prijs € 16,50
JEUGD € 14,50
SERIEPRIJS € 12,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Kinderen worden altijd volwassenen en volwassenen zijn nog steeds kinderen. Of is het omgekeerd? ‘KID.’ is een voorstelling voor kinderen over volwassenen. En een voorstelling voor volwassenen over kinderen.

Je hoort wat er aan de andere kant gebeurt, maar dat is niet altijd wat je denkt. En wat je ziet is niet altijd wat je hoort. Best spannend en vooral behóórlijk grappig.

In KID. kijken we met een nieuwe blik naar kinderen en volwassenen, naar hun verschillen. Zijn die er wel? En zijn er nog andere groepen mensen? En wanneer hoor je bij een groep? En wat doen die dieren hier eigenlijk?

In 2018 kreeg KID. een Zilveren Krekel, een prijs voor steengoede voorstellingen voor jong en oud. De jury schreef: “KID. is een fenomenale voorstelling waarin de generatiekloof tussen volwassenen en kinderen de vorm van een muur heeft gekregen. (...) KID. is origineel, confronterend en goudeerlijk.”

In 2018 kreeg KID. een Zilveren Krekel, de prijs voor steengoede voorstellingen voor jong en oud

Website: hzt.nl bogcollectie.com

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Passepartout Het Zuidelijk Toneel

Dit vinden Frankie (12) en Nico (11) ervan op Etcetera.be: “Er worden allemaal dingen over volwassenen verteld. Maar de volwassenen horen niets over de kinderen. Wij willen niet volwassen worden omdat volwassenen grijs haar hebben. En hun neus en oren blijven groeien.”

Piet Menu: “KID. is een feestje voor kinderen en volwassenen. Meer kan ik er niet van maken, je moet het gewoon meemaken.”

“KID. is avontuurlijk, uitdagend en ongemeen grappig. Het is een ronduit briljante voorstelling. ” Theaterkrant.nl ★★★★★

 

Deel deze voorstelling:   E-mail