Jeugd & Familie

Kikker is Verliefd!

Van Hoorne Entertainment

zondag

28 mei   2023

  14:00 uurzondag

28 mei   2023

  16:00 uurMiddenzaal

Prijs € 21,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

korting met dbiebpas

vier je kinderfeestje

zondag

28 mei   2023

  14:00 uur
zondag

28 mei   2023

  16:00 uur
Middenzaal

Prijs € 21,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

korting met dbiebpas

vier je kinderfeestje

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? De voorstelling Kikker is verliefd! is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor.

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater. In de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd! duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur!

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.


Producent: Van Hoorne Entertainment
Cast: Kikker, Haas, Eend, Rat, Varkentje e.a.
Regie: Mark van Haasteren

Vier je kinderfeestje!
Ben jij jarig (geweest)? Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Vier je verjaardag feestelijk in De Harmonie, klik hier voor meer informatie.

Website: vanhoorne.com/kikkerisverliefd

 

Deel deze voorstelling:   E-mail
Dagkaart bus/trein Arriva
Prijs: € 7.50
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50 reizen met Arriva.
https://harmonie.nl/files/product/1678969397-Site.jpg
zondag 28 mei 2023 om 14:00 uur
zondag 28 mei 2023 om 16:00 uur