Jeugd & Familie

Kruimeltje de Familiemusical

REP Entertainment

vrijdag

16

december
2022

19:00 - 20:15 uur
Geen pauze

Grote zaal

Prijs € 23,50
JEUGD € 19,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

korting met dbiebpas

Meet & greet na afloop

vier je kinderfeestje

vrijdag

16

december
2022

19:00 - 20:15 uur
Geen pauzeGrote zaal

Prijs € 23,50
JEUGD € 19,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

korting met dbiebpas

Meet & greet na afloop

vier je kinderfeestje

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien.

Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje; een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin. Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend en fluitend de straten door. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Noor de straathond, eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing? Zijn vader en Wilkes blijken oude jeugdvrienden te zijn geweest! Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Zou hij dan eindelijk niet meer op straat hoeven te leven? Als het eens zo simpel zou kunnen zijn...

Kruimeltje is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.


Producent: REP Entertainment
Cast: Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel de Rooij e.a. Regie: Danny Westerweel
Supervisie: Jasper Verheugd
Script: Jasper Verheugd
Muziek: Peter van de Witte
Decor en kostuums: Joris van Veldhoven
Fotocredits: Willem van Walderveen

Vier je kinderfeestje!
Ben jij jarig (geweest)? Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Vier je verjaardag feestelijk in De Harmonie, klik hier voor meer informatie.

Een hartverwarmende familiemusical, vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur!

Website: repentertainment.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail